KURSUS MASAKAN & JAHITAN : Khas buat warganegeri 9 yang terdiri dari Ibu tunggal, Asnaf, siswazah mengangur,lepasan sekolah dan mereka yang berpendapatan rendah ,kami bekerjasama dengan Majlis Agama Islam Negeri 9 menjalankan KURSUS MASAKAN & JAHITAN secara percuma. Jika berminat sila hubungi Chef Azlan 016 4344408 (Masakan) atau Cikgu Su 016 2092316 (Jahitan)
Kami membuka peluang kepada mereka yang berminat untuk membuka mangkuktingkat cafe & delivery di seluruh Negara. Kepada sesiapa yang berminat untuk membuka cafe & delivery berkonsepkan mangkuktingkat cafe boleh hubungi kami di 03 - 9171 0334 untuk info lanjut. Mereka yang mempunyai kedai atau cafe sedia ada dan ingin menukarkan kepada konsep cafe kami juga digalakkan.
Info : No "WhatsApp" kami adalah 012 69 111 98
Sila klik di sini untuk melihat peta kawasan liputan di Kuala Lumpur dan Negeri Selangor
Pihak mangkuk tingkat akan mengadakan kursus latihan pembantu penyedia makanan (SKM1) untuk mereka yang berminat dalam masakan atau untuk mereka yang berminat untuk menjadi rakan bisnes mangkuk tingkat. kursus tersebut akan dibiayai oleh Kerajaan dan sijil kemahiran Malaysia peringkat 1 akan diberikan kepada mereka yang tamat kursus tersebut. pihak syarikat akan email segala info kepada mereka yang telah mendaftar sebagai rakan bisnes melalui laman eb kami.
Mangkuk tingkat akan memperkenalkan 'food container' (bekas makanan) yang baru dan boleh diguna pakai semula bermula bulan April ini dan pelanggan akan dikenakan deposit untuk setiap bekas makanan tersebut.